Anders L Wolden

Stall Wolden holder til på Bjerke travbane i Oslo. Bjerkebanen byr på gode treningsfasiliteter hele året. I tillegg til selve travbanen har Bjerke en bakke til å trene intervaller i. Stall Wolden har bortimot 30 hester i trening på anlegget. Travtrener Anders Lundstrøm Wolden har holdt til på banen siden høsten 2011 etter flere år i USA, Canada og på Forus.

I 2017 sprang stallens hester inn over 5 800 000 kroner i premiepenger til sine hesteeiere. Med kun drøyt 20 hester i trening klarte stallen å havne på annenplass på trenerstatistikken. Høydepunktene var seier i Derby og NM for kaldblodshester, samt Jarlsberg Grand Prix. Dette var et nytt rekordår for Stall Wolden, og Anders og resten av stallen håper fremgangene vil fortsette i tiden som kommer.

Anders samarbeider med Olivier Raffin i Frankrike. Olivier er bror til den mer kjente toppkusken Eric Raffin, og driver sin trenervirksomhet i Challans i vest-Frankrike. Olivier og Anders har hatt et samarbeid i flere år og det fungerer veldig bra. Dit har Anders sendt flere hester for vintertrening og per nå står Cash Okay og US Male EP oppstallet der. 

Kontakt Anders på 98875470 eller anderslundwolden@icloud.com

Anders og Ready Cash.