Anders L Wolden

Stall Wolden holder til på Bjerke travbane i Oslo. Bjerkebanen byr på gode treningsfasiliteter hele året. I tillegg til selve travbanen har Bjerke en bakke til å trene intervaller i. Stall Wolden har bortimot 30 hester i trening på anlegget. Travtrener Anders Lundstrøm Wolden har holdt til på banen siden høsten 2011 etter flere år i USA, Canada og på Forus.

I 2017 sprang stallens hester inn over 5 800 000 kroner i premiepenger til sine hesteeiere. Med kun drøyt 20 hester i trening klarte stallen å havne på annenplass på trenerstatistikken. Høydepunktene var seier i Derby og NM for kaldblodshester, samt Jarlsberg Grand Prix. Dette var et nytt rekordår for Stall Wolden. I 2018 kjørte stallen inn 5,3 millioner. 

Anders samarbeider med Olivier Raffin i Frankrike. Olivier er bror til den mer kjente toppkusken Eric Raffin, og driver sin trenervirksomhet i Challans i vest-Frankrike. Olivier og Anders har hatt et samarbeid i flere år og dit har Anders sendt flere hester for vintertrening. Per nå har han ingen hester oppstallet der. 

Kontakt Anders på 98875470 eller anderslundwolden@icloud.com

Anders og Ready Cash.