Bjerke 9. august

Løp 2: 6 Abrakadabra. Bra kapasitet, vant lett sist selvom det fortsatt var litt å jobbe med. Trener finere nå enn før det løpet. God vinnersjanse igjen.
7 Needlesandpins. En hest med bra kapsitet som har hatt litt småtrøbbel. Trener bra og kommer til å gjøre en bra prestasjon torsdag.

Løp 3: 2 Super Talisman. Vant enkelt sist etter å ha blitt tatt bort av skoløs-balanse nest sist. Trener fortsatt bra og kan vinne igjen. 

 

Bjerke 4. august

Løp 1: 7 Next Game. Avsluttet veldig bra etter et løp innvendig i Årjäng sist og var god gangen før på Momarken. Riktig løp på papret, akuell for de som tar med noen hester. 

Løp 3, V75-1: 1 Edlhusodin. Har trent bra etter at han kom tilbake til meg, men møter gode hester her og vi er fornøyd med en premie.
8 Will Prinsen. Hadde en dårlig dag i NM sist i tilleggt til å få et veldig tøft løp. Ser fin ut i trening og har et bra spor. Viste tredje sist at han takler distansen bra. Er normalt med og kjemper i toppen, men skal gis et snilt løp denne gangen. 

Løp 5, V75-3: 8 Stumne Fyr. Fungerte ikke som best sist og galopperte. Vi gjør noen endringer til lørdag og selv fra dårlig spor har han et fint løp på papiret og god vinnersjanse. 

Løp 7, V75-5: 7 Jega Janda. Hun kjenner jeg dårlig ettersom jeg kun har hatt henne et par uker. Galopperte i temposkiftet på Biri sist, men kjentes sterk og fin ut. Må vurderes ut i fra tidligere prestasjoner.  

 

Drammen 26. juli

Løp 1: 7 Divided By Zero. Satt fast nest sist og avsluttet bra sist etter et passivt løp. Har et billig løp her og er seiersaktuell. 

Løp 2: 3 Super Talisman. Har slitt med magen, derav pausen. Det virket til å være i orden sist, men da ble han muligens felt av balansen ettersom han gikk uten sko på alle fire og galopperte. Trener bra, står fint til her og skal normalt være med og kjempe om seieren. 

Bjerke 25. juli

Løp 7: 1 Villas Cato. På vei opp i form og avsluttet bra sist. Står riktig til og kan overraske hvis han har dagen. 

Løp 9: 6 Hardstyle d’Estino. En fin 3-åring som virker til å ha bra kapasitet. Slet litt i temposkiftet sist og skvatt da hun ble bedt om mer, derav galoppen. Gikk bra til mål etterpå. En av flere som kan vinne i et åpent løp. 

Sørlandet 21. juli

Løp 9, V75-6 Norgesmesterskap for kaldblods: 5 Tekno Jerken, tittelforsvarer. Trent bra etter løpet på Leangen og virker på gang formmessig. Trenger nok et løp eller to til før toppformen sitter, så for ham er det best mulig premie som gjelder. 

7 Will Prinsen. Ble det feil for sist, men han er behandlet etter det. Fikk sjansene litt spolert med sporet, men har form og kapasitet til å kjempe i toppen hvis det klaffer underveis. 

Årjäng 14. juli

 
Løp 3: 9 Next Game. Gikk bra sist, men kjenner dårlig til motstanden. Bra spor. Går som vanlig. 
 
Løp 9: 9 Zelov. Fint spor for hans del. Veldig gode hester i første rekke, men han er sikret et fint løp og vi håper han er med og kjemper i fremste rekke. Vanskelig å sette han inn mot motstanden. Gikk veldig bra sist og har sett fin ut i trening etter det. Ingen endringer. 
 
Løp 12: 6 TB’s Trøllgutt. Fungerte ikke som best på den harde banen sist, og galopperte når det ble litt klabb og babb i siste sving. Står litt langt ute på vingen, feilfritt og best mulig premie som gjelder. 

 

 

Momarken 10. juli

Løp 1: 6 Super Talisman. Har slitt med magen, derav løpspausen. Har trent veldig fint en stund nå. Kan vinne med klaff fra spor seks. 

Løp 5: 1 Millminx. Hun ble det helt feil for sist på Bjerke, men hun gikk likevel et bra løp. Høy kapasitet, og vi satser på å lede hele veien. 

Løp 8: 9 Look de Diamond. Gikk et fint løp til fjerde sist. Virker til å ha gått litt fram med det løpet, men er fortsatt med for å lære og her er det premie som gjelder. 

Jarlsberg 6. juli

Løp 5, kvalifisering til Jarlsberg Grand Prix: 6 Enjoyable. Kan trave fort på en sprint, men møter hester som normalt er for gode. Premie og kanskje snuse på en finaleplass. 

8 Robin GT. Dårlig spor, men formen er meget bra. Gått flere knallgode løp i det siste. Kan vinne, men får trolig et løp i rygg i kvalifiseringen og vil komme i mål med krefter til finalen. En av de fire-fem som kan vinne finalen. 

Jarlsberg 5. juli

Løp 4: 1 Harley Quinn. Har gått to fine løp. Premie som gjelder igjen. 

Løp 5: 8 LA’s Magic Moment. Er snilt kjørt og har gått gode løp hver gang. Galopperte bort annenplassen nest sist og hadde vært nære Catherine’s Chevy med mer klaff sist. Kan vinne selv fra spor åtte. 

Bjerke 2. juli

Løp 2: 9 Giggs BR. Gikk bra sist og har et fint løp på papiret. En av de som kan vinne. 

Momarken 30. juni

Løp 4, V75-2: 14 TB’s Trøllgutt. Har vært veldig bra i de to siste løpene, men går opp en klasse nå. Verdt en tidlig gardering. Skoløs bak nå. 

Løp 5, V75-3 Holm Holmsens minneløp: 1 Next Game. Var trolig sliten etter Bergens-turen sist. Trener fint nå og kan fort gå foran igjen uten at vi låser oss til det. Setter på draskylapper. God nok på sitt beste. 

Løp 6, V75-4 Ole Uttisruds minneløp: 3 Villas Cato. Er i ok form, men mangler det siste lille. Møter gode hester her og er kun premieaktuell.
5 Will Prinsen. Har gått knallgode løp i vår kombinert med avl. Virker fortsatt fin i trening. En av de som kan vinne igjen. 

 

Jarlsberg 25. juni

Løp 1: 6 Look de Diamond. Gikk fint i prøveløpet uten å ta i for fullt. Er først og fremst ute etter rutine og erfaring. Skal få et fint løp og håpet er en grei premie. 

Leangen 23. juni

Løp 2, Tamin Sandys æresløp: 7 LA’s Magic Moment. Galopperte fra seg annenplassen sist. Står vanskelig til, men det er en bra hest. Er med og kjemper om en trippelplassering med litt klaff på veien. Ingen endringer, amerikanervogn igjen.

Løp 9, V75-6: 3 Millminx. Gått kanongode løp hver gang, men det ble vanskelig sist fra bakspor på tillegg. Satser på å lede hele veien. Ingen endringer. 

8 Allaway GT. Gått kanonløp også han. Virker bare til å bli bedre og bedre. Vanskelig spor, men liker distansen. Skal være med å kjempe om seieren. Ingen endringer. 

Løp 10, Bork Rigels æresløp: 3 Tekno Jerken. Tilbake etter lang pause. Fikk en hovsprekk etter varming sist og måtte strykes, men det ser bra ut nå. Høyt toppnivå, men litt usikker form. Skal uansett med for de som garderer Odd Herakles. 

Bjerke 20. juni

Løp 1: 3 Long Tall Sally EP. Gikk bra i debuten sist og har fin kapasitet, men er fortsatt urutinert. Skal få et snilt løp igjen. Premie som gjelder. 

Løp 3: 5 Rocket Man. Tullegalopp sist. Har et fint løp, og formen er bra. Normalt sett god vinnersjanse. Ingen endringer. 

Løp 5: 6 TB’s Trøllgutt. Gikk bra etter galopp sist og hadde vunnet uten den. Blir bedre og bedre. Mer trippel- enn seiersaktuell. Ingen endringer.