Jarlsberg 25. juni

Løp 1: 6 Look de Diamond. Gikk fint i prøveløpet uten å ta i for fullt. Er først og fremst ute etter rutine og erfaring. Skal få et fint løp og håpet er en grei premie. 

Leangen 23. juni

Løp 2, Tamin Sandys æresløp: 7 LA’s Magic Moment. Galopperte fra seg annenplassen sist. Står vanskelig til, men det er en bra hest. Er med og kjemper om en trippelplassering med litt klaff på veien. Ingen endringer, amerikanervogn igjen.

Løp 9, V75-6: 3 Millminx. Gått kanongode løp hver gang, men det ble vanskelig sist fra bakspor på tillegg. Satser på å lede hele veien. Ingen endringer. 

8 Allaway GT. Gått kanonløp også han. Virker bare til å bli bedre og bedre. Vanskelig spor, men liker distansen. Skal være med å kjempe om seieren. Ingen endringer. 

Løp 10, Bork Rigels æresløp: 3 Tekno Jerken. Tilbake etter lang pause. Fikk en hovsprekk etter varming sist og måtte strykes, men det ser bra ut nå. Høyt toppnivå, men litt usikker form. Skal uansett med for de som garderer Odd Herakles. 

Bjerke 20. juni

Løp 1: 3 Long Tall Sally EP. Gikk bra i debuten sist og har fin kapasitet, men er fortsatt urutinert. Skal få et snilt løp igjen. Premie som gjelder. 

Løp 3: 5 Rocket Man. Tullegalopp sist. Har et fint løp, og formen er bra. Normalt sett god vinnersjanse. Ingen endringer. 

Løp 5: 6 TB’s Trøllgutt. Gikk bra etter galopp sist og hadde vunnet uten den. Blir bedre og bedre. Mer trippel- enn seiersaktuell. Ingen endringer. 

Bjerke 18. juni

Løp 5: 1 Enjoyable. Møtte overmakten sist, men stod på greit. Langt enklere imot her. Han har som regel stått i dårlige spor og ikke fått vist hvor rask han er fra start. Fra førstespor har han sjansen til å lede hele veien. 

Forus 16. juni

Løp 8, V75-6 Stavangerløpet:
1 Robin GT. Gikk bra på søndag da han travet 10,9 med fin fart i mål. God fra start og er sikret et fint løp. En av de som kan vinne. 
3 Zelov. Gikk også bra sist. Er i framgang og har fått et bra spor. Håper framgangen fortsetter og at han er med og kjemper helt i toppen. 
4 Amazing Dream. Blir strøket. 

Løp 9, V75-7 Kaldblodscupen: 5 Villas Cato. Gått jevne, fine løp, men har manglet det lille ekstra. Trippelaktuell. 

Bjerke 6. juni

Løp 1: 3 Hardstyle d’Estino og 11 Long Tall Sally EP. To 3-årshopper som debuterer. Her er det fine løp og premie som gjelder for begge. 

Løp 7: 7 Amazing Dream. Satt fast sist og det løpet sa ikke så mye, men hesten fungerte fint. Det er en bra hest, men sporet gjør det sjanseartet. En fin premie som gjelder. 
8 Zelov. Dårlig spor igjen. Har fått mange tøffe løp og var positiv sist etter innvendig reise. Det blir å gi ham et snilt løp igjen og premie som gjelder. 

Bergen 2. juni

Løp 4, V75-2: 10 Next Game. God hest, greit spor. Aktuell for de som garderer Ourastile. Ingen endringer. 

Bjerke 30. mai

Løp 6: 10. Amazing Dream. God hest som har trent bra. Hadde feber og ble strøket sist, men det gikk fort over. Kan vinne med klaff. 

Løp 8: 7 Villas Cato. Bra spor, trives godt i både tet og dødens. Formen er stigende. Med og kjemper i toppen. 

Bjerke 23. mai

Løp 3: 3 Giggs BR. Gått fine løp og har et riktig løp på papiret. En av de som kan kjempe om seieren. Ingen endringer. 

Løp 8: 8 Zelov. Kom inn på stallen etter en skuffende innsats i Danmark sist. Står vanskelig til i et løp med mange gode hester. Fint løp og full fart i mål er det viktigte første gangen ut. 

Jarlsberg 19. mai

Løp 5, Hans Petter Tholfsens minneløp, V75-3:
1 LA’s Magic Moment. Gått to fine løp. Tatt det med ro fra start da, men han kan løse bra og plan A er tet. Med de to verste i mot i bakspor kan han lede hele veien. Seiersaktuell. Amerikanervogn for første gang. 

Løp 8, DNTs 4-åringsløp, V75-6:
2 Amazing Dream. Han har trent godt i Frankrike i vinter og rotet seg bort før bilen slapp i årsdebuten. En av de beste fra start og han kan lede hele veien. Amerikanervogn og skoløs bak.

7 Robin GT. Gått to fine løp etter vinterpause. Dårlig spor, så han får gå i rygg og så får vi se hva han har å by på til slutt. Best mulig premie gjelder herfra. Skoløs på alle fire. 

Løp 9, V75-7:
7 Will Prinsen. Et perfekt spor for hans del. Det blir et offensivt opplegg, og han er god både fra tet og dødens. Han flyter på styrken og er best med et jevnt, hardt tempo. Han har et fint løp på papiret. En av flere som kan vinne. Går som sist. 

Bjerke 16. mai

Løp 8: 4 Thai Broadway. Debuterer i monté, er blitt testet i grenen i trening og har sett bra ut. Riktig motstand, bra vinnermulighet. 

Løp 9: 2 Villas Cato. Kan få tet, kommer han dit skal han gå der og da kan han lede hele veien. Formen er oppadgående. Ingen endringer.